Bowie

@notsoplavusa 🔁 неделa: ...

јaс: пушти си Bowie


@Ann_Bannann 🔁Некако што и да правам на крај на денот со Боуви завршувам
David Bowie - Panic In Detroit youtu.be via @YouTube


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна