@kraft_mk 🔁Боб Хок е најпопуларен екс-премиер кој решил да ја реформира Австралија, низ укинување на 13те парламенти.
t twitter.com heage.com.au/federal-politi…
- Но ова:


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна