Black Twitter

@Nataly_Black_ 🔁Заврши колоквиумска, сега е време за одмор и уживање. 😊


Black Twitter

@black_silouette 🔁 Сите што гласавте за цицки се заебавте, како и 450те илјади патриоти. #мирвосветот #сендвич


Black Twitter

@black_silouette 🔁 Список на повикани ракометари за Светско Првенство во Франција.


Black Twitter

@black_silouette 🔁Од вечери...тука,јас и ти


Black Twitter

@Nataly_Black_ 🔁Последно утринско кафенце за оваа година. ☕😊


Black Twitter

@black_silouette 🔁 @black_silouette Јас повеќе за ова сум, ама и твоето не е лошо. 😊


Black Twitter

@Nataly_Black_ 🔁На пример јас Нова година не можам да си ја замислам без Руска салата. 😊


Black Twitter

@Black_women27 🔁 Вака се реновира стан.


Black Twitter

@black_whirlpool 🔁Извините, ору


Black Twitter

@Nataly_Black_ 🔁Требаше порано да му кажам на Дедо Мраз што сакам, а јас за Драгон запнав... 😞


Black Twitter

@Nataly_Black_ 🔁#ОнаКога само 5 сати си спијан.


Black Twitter

@Nataly_Black_ 🔁Ми го напрај дено поубав. 😂


Black Twitter

@black_silouette 🔁Ова се прави на 01.01....


Black Twitter

@Black_women27 🔁 Крисмас муд ин Скопје.


Black Twitter

@__Black__Swan__ 🔁 Бадминтон Трахтенберг


@Nataly_Black_ 🔁Урми + а7х = РАЈ 😍


Black Twitter

@black_light13 🔁 Цитата из Шекспира


Black Twitter

@Black_women27 🔁Како и секоја и оваа...


Black Twitter

@black_silouette 🔁 Огледалце, огледалце


Black Twitter

@black_silouette 🔁 Појак коментар здравје!


Black Twitter

@black_silouette 🔁 Во срце сум Грејџој, сакам да живеам на вода, очите џамлии да ами се направат #дојран


@black_silouette 🔁 КАКВА Е ОВАА МАГИЈА?
.. и зашто ја не знаев за ова порано?


Black Twitter

@black_silouette 🔁 А да и каже некој на Жугичка дека прогласот бил интересен во 1903 а не во 2016...


Black Twitter

@black_silouette 🔁 Здраво девојче
-


Black Twitter

@Nataly_Black_ 🔁 Се лутиш?
- Не.


Black Twitter

@black_silouette 🔁Фасцинирачко...


Black Twitter

@Nataly_Black_ 🔁И така ќе си умриш од чекање...


Black Twitter

@black_silouette 🔁 -Ајде...
- Ај!


Black Twitter

@Black_women27 🔁Љуби,љуби ал главу не губи 😍


Black Twitter

@Nataly_Black_ 🔁Утринско чајче. 😍


Black TwitterBlack Twitter

@Nataly_Black_ 🔁Љеље. 😍


Black Twitter

@black_gun031 🔁 Битва!!!


Black Twitter

@_Black_Dawn_ 🔁 сежу


Black Twitter

@look_aliex 🔁💣 Кардиган - ali.pub
#aliexpress


@TipOdKarpos 🔁Најпознатиот и најозогласениот Орка Кит Тиликум починал, убиец на тренер и гостин, и кит со психичка дијагноза!
Филм twitter.com за Тиликум: BLACK FISH.twitter.com/BBCBreaking/st…


@_Karina_BLACK_ 🔁Истина twitter.com


@black_whirlpool 🔁Ради Лима twitter.com


@black_gone_made 🔁ТАКАО twitter.com


@black_silouette 🔁 мајка ми, ко че заѕвона изненадно гости.


@Nataly_Black_ 🔁 Јас кога си бегат гостите😆


@black_silouette 🔁 - Има мусака за ручек.
Јас:


@black___w 🔁Шерлок Клоунс ❤️❤️❤️ twitter.com


@Black_women27 🔁Добро ви утро вакви,такви.онакви ама битно сте ми живи и помалку настинати 🙂 twitter.com


@5_seconds_black 🔁Рт и фав плиззз
#RussiaLovesHerman
#WeLoveHerman twitter.com


@Nataly_Black_ 🔁Кога некој ќе те праша “Како си поминуваш за празниците?“
- Јас:


@_Black_Dawn_ 🔁Наша истоотчка, химичка и завуч twitter.com


@Nataly_Black_ 🔁 ''не можеш да се убијеш данас, баби је рођендан''


@black_silouette 🔁Среќна нова пријатели! Да сте среќни и заљубени цела година! Здравје да ве служи за нови победи! Мојата омилена фотографија за 2016 :)


@PolomskiCvetpol 🔁Наздраве, готини! #FF @ilkogruev @nait65 @usmihnata @benkovski @verastamova @silvia5kova @PolomskiCvetpol @MeMyselfDiana @black_purple_bg :)


@dragolov 🔁Наздраве, готини! #FF @ilkogruev @nait65 @usmihnata @benkovski @verastamova @silvia5kova @PolomskiCvetpol @ twitter.com MeMyselfDiana @black_purple_bg :)


@black_silouette 🔁меркур е најблиску до сонцето. може да се види од земјата само наутро и навечер. ЕСА планира мисија - 2018, и да стаса до 2025 сателитот.


@black_silouette 🔁@Nebiten_ венера е најжешка, со температури до 465 степени. има 90 пати поголем атмосферски притисок него на земјава.


@black_silouette 🔁@Nebiten_ земјата е единствената шо не е именувана по грчко/римско божество. ротацијата и успоруе, 17 милисекунди/100години. и не е рамна.


@black_silouette 🔁@Nebiten_ Фобос и Дејмос се сателити на Марс, откриени од Asaph Hall во 1877. он се откажал, ама жена му го терала да продужи и ете, открил.


@black_silouette 🔁@Nebiten_ Јупитер е најголем, и има мин. 63 природни сателити. 4-те најголеми - Ио, Европа, Ганимед и Калисто ги открил Галилеј у 1610.


@black_silouette 🔁@Nebiten_ плутон као не е више 9-та планета, туку само една од рите џуџести планети у којперовиот појас.(другите 2 се макемаке и хаумеа)


@black_silouette 🔁 @Nebiten_ и ете го церес, 5-тата џуџеста планета, у астероидниот појас меѓу марс и јупитер.
twitter.com


@_Black_Dawn_ 🔁Роцк-звезда twitter.com


@black_silouette 🔁Се моли @bonitopp да си го врати стариот аватар на ТЛ. Препознатлива си по тој аватар...
Однапред благодарам
☺️😍😂😃🤣🤑


@black_silouette 🔁Лево: ИСИС-одговорни за исселување на 22% од населението во Сирија.

Десно: ВМРО-одговорни за исселување на 21% од населението во Македонија


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна