Bash

@tvtera 🔁Баш ми е галје за дочекот tera.mk


@bash_ridi 🔁на улице +5

+5 КАРЛ


@MKPortali 🔁Ставањето рака во кутија со комарци не е баш добра идеја dlvr.it


@Kajgana 🔁Ставањето рака во кутија со комарци не е баш добра идеја tinyurl.com


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна