@at_christian 🔁@JumalaTuoni пушти си гласна музика, инаку болки во колената и 6 евра за кроасан


@RubinBt 🔁@6_7characters аман.. аман бее... две недели плачам кај ке стигнам за сарма и никој не ми прај и ти сеа ова.. not cool, not cool at all.


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна