@SlavenFFM 🔁1ви Јануари а Жиру го постигна веќе голот на годината. #ARSCRY #Giroud


@Miki_RealM 🔁Џиру бе, шо ти стана #Магија #arscry


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна