@mrezamk 🔁ИД објави снимка од заклетвата на Анис Амри на верност на Ал Багдади (Видео) mreza.mk


@Sekulovska 🔁Италија: Нема сомнеж дека убиениот е Анис Амри - novatv.mk


@palankaonline 🔁Потврђено да је терориста из Берлина Анис Амри убијен у Милану nspm.rs


@nisnavezi 🔁Потврђено да је терориста из Берлина Анис Амри убијен у Милану nspm.rs


@milosobrenovic 🔁Потврђено да је терориста из Берлина Анис Амри убијен у Милану nspm.rs


@kgnavezi 🔁Потврђено да је терориста из Берлина Анис Амри убијен у Милану nspm.rs


@dssarandjelovac 🔁Потврђено да је терориста из Берлина Анис Амри убијен у Милану nspm.rs


@beogradnavezi 🔁Потврђено да је терориста из Берлина Анис Амри убијен у Милану nspm.rs


@NovaTvMk 🔁Италија: Нема сомнеж дека убиениот е Анис Амри fb.me


@Libertas_mk 🔁Кој е Анис Амри, човекот по кој трага цела Европа? fb.me


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна