45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна

@eureporter_mk 🔁#Brexit: Врховниот суд вели дека Велика Британија парламент мора да даде член 50 зелено светло ow.ly


@ViktorStevich 🔁"Supreme Court" и пресуди на Т. Меј - не може да има Брексит, ако легислативата не помине во NI, WEL и SCO парламент. (1/2)


Опширније: Supreme Court

45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна

35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна

45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
Страна 2 од 383
Next