@MladenovskiToni 🔁@packers су нешто најзабавно што постои!!
Само ако навиваш за њим ќе ти се крати живот после сваку утакмицу..


@MladenovskiToni 🔁Значи Роџерс скроз нетачан бија 🏈? twitter.com ?


Опширније: Packers

45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна

35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Everton

@ekipa_mk 🔁ФА Куп: Евертон капитулираше пред Лестер, „во аут“ и ВБА, Стоук и Бурнемаут - ekipa.mk


Everton

@ekipa_mk 🔁Официјално: Шнидерлин го засили Евертон (ФОТО) - ekipa.mk


Опширније: Everton

25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

@LFCMacedonia 🔁Jaн Дојл со одлична колумна во пресрет на неделното дерби. Многу прецизно го лоцира најбитниот дел од тимот кој... fb.me


@LFCMacedonia 🔁По рестартирањето на процесот за несреќата на Хилсброу и докажувањето на вина на полициските органи и... fb.me


Опширније: Liverpool

35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
Страна 2 од 364
Next