@Stefan_Tod 🔁Во Leicester толку имаат респект за Morgan што сите знаат дека најмногу од примените голови му одат на душа, ама го ппдржуваат упорно


@Vista_Leicester 🔁Захвачен Буаке #ТерекЛоко


Опширније: Leicester

35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

@susnjar_s 🔁Ја сам спреман за целовечерњу лудару, до нека 4 часа иза поноћи #NFLPlayoffs #PittsburghSteelers #GreenBayPackers до пласмана у #SuperBowl


@SteveMcNair86 🔁Какав мајстор #JulioJones !!!! Мислим да је овим потезом прича испричана!!!#AtlantaFalcons у #SuperBowl


Опширније: Superbowl

05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

@LFCMacedonia 🔁Ливерпул може да го казни Матип затоа што одби да игра на АФКОН и со тоа извршил наводна повреда на правилата за... fb.me


Опширније: Cameroon

45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна

@Fr_33_dom 🔁Играле најдобриот напад и најлошата одбрана ... бич плиз, ова е премиер лига #LIVSWA


@tviterski 🔁Ливерпул, уште 30 години титула да не видите!!! 😡😡😡
#LCFC #LIVSWA


Опширније: #LIVSWA

35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
Страна 10 од 383
Next