@muscul_us 🔁Ѕинго добил тендер од 30 М Е од министерство за земјоделство. Детето од Кратово фудбалер на Силекс собира донации за операција од 35 000 Е.


@fonspricn 🔁Некој се плаши дека ќе го јаде.
САД ќе протераат 35 руски разузнавачи mk.voanews.com


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна