#internationaldayofpeace: #internationaldayofpeace
@KafeVendingGupa 🔁KafeVendingGrupa Ви го честита Светскиот ден на мирот!
#internationaldayofpeace #HappyWorldPeaceDay


@QuotesDailyOffl 🔁„Око за око, само ќе го направи светот слеп.“ #book #QuotesOfTheDay #Gandhi #internationaldayofpeace #цитати #мир


@knigadodoma 🔁„Око за око, само ќе го направи светот слеп.“ #book #QuotesOfTheDay #Gandhi #internationaldayofpeace #цитати #мир


@vaskokrajcevski 🔁❤Во љубовта е клучот.❤ #internationaldayofpeace

05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна