@ralidushi 🔁Тръсна ни. #earthquake


@MajkaSultana 🔁Зајев го изгуби кучата.
ВМРОи ВМРО-НП имаат нова коалиција на локално ниво. СДСМ нема веќе мнозинство во Совет на Струмица.#Earthquake


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна