Zuma

@zuma_zumaaa 🔁 Нивните реакции се најискрени..


Zuma

@zuma_zumaaa 🔁 Лабаво со мачето.


Zuma

@zuma_zumaaa 🔁 Да се здебелиме малку...сепак таков е периодот.


Zuma

@zuma_zumaaa 🔁 Тоа е тоа!


Zuma

@zuma_zumaaa 🔁 Тетово бело❄❄❄😍


@mk_warrior 🔁@zuma_zumaaa Статива :/ на многумина им беше сигурен кец


@football24bg 🔁Съгласни ли сте?

#football #Bulgaria fb.me


@zuma_zumaaa 🔁 Вистинскиот секогаш искача на виделина.


@zuma_zumaaa 🔁РТ

веќе три дена исчезната е тетка Лена од Лисиче, проверено е по болници и полициски станици,
доколку имате инфо ѕвонете на даниел


@zuma_zumaaa 🔁Некои жени никогаш не се со вистински мажи,бидејќи вистинската жена никогаш не се согласува од прва,а вистинскиот маж не се нуди два пати.


@zuma_zumaaa 🔁 Принципот е ист останатото се само нијанси


@zuma_zumaaa 🔁Оние кои ве прават среќни без да се обидат, да си ги чувате!


@zuma_zumaaa 🔁 Ладна си.
Од времево ми е.


@zuma_zumaaa 🔁 Некои луѓе совршено си одговараат со времево.


@zuma_zumaaa 🔁Сите имаат по една личност после која се променуваш. И не е важно дали ти донела среќа или тага...Само знаеш дека веќе нема да бидеш истиот.


@zuma_zumaaa 🔁И сфаќаш дека животот е премногу краток за да апстинираш од добар алкохол, луѓе што те смеат до солзи и одлуки што ќе родат сочни приказни!


@zuma_zumaaa 🔁 Ми беше задоволство да ти бидам задоволство.


@zuma_zumaaa 🔁 Настинкава ќе поминиТ ,
ТИ не!


@zuma_zumaaa 🔁 Нa мaмa почнaв дa и се обрaќaм со ''кaжи бе брaт?''


@zuma_zumaaa 🔁 Луѓето се како чевли,одат во пар.


@zuma_zumaaa 🔁 Постојат песни што можат да ти го премотаат цел живот со своите текстови.


@zuma_zumaaa 🔁 Ако луѓето се вистински, не постои погрешно време.


@zuma_zumaaa 🔁 Два типа на луѓе:
1. Ги боли за тебе.
2. Ги боли кур за тебе.


@zuma_zumaaa 🔁 Луѓе што не ми значат не можат да ме повредат душевно....ама со другиве што правиме.


@zuma_zumaaa 🔁Ноќ, 31ви Декември. Време кога можеш да ја видеш Сузана Спасовска како пее на 5 новогодишни емисии, на 5 различни телевизии, во исто време.


@zuma_zumaaa 🔁 Деновите да ти ги имам, празниците да ти ги немам.


@zuma_zumaaa 🔁 Еднаш мери, два пати Крисмас.


@zuma_zumaaa 🔁 луѓе сме, ќе се заборавиме лесно.


@zuma_zumaaa 🔁 Луѓето кои многу вредат најчесто се тивки,скромни и едноставни !


@zuma_zumaaa 🔁 - Шо ти остана у минатата година?
- Нотификациите.


@zuma_zumaaa 🔁 Една чоколада не ми дава мира.


@zuma_zumaaa 🔁 Има сите желби да ти ги исполнам!


@zuma_zumaaa 🔁 Надежта последна (сепак) умира.


@zuma_zumaaa 🔁Да бидеме хумани!
Да бидеме луѓе!
Ова момченце заслужува живот,безгрижно детство,радост!
Ајде да направиме една добрина пред Божиќ!


@zuma_zumaaa 🔁 Не се сите родени за да бидат во сериозни врски.


@zuma_zumaaa 🔁 после нова година сите денови ми се no bra


@zuma_zumaaa 🔁 Не се прејадувајте со луѓе, сѐ помалку ќе ги имате околу вас.


@zuma_zumaaa 🔁 Научно било докажано дека луѓето со многу пари се попривлечни, небитно во кој род спаѓаат.


@zuma_zumaaa 🔁 Страв ми е дека ќе заминам од овој свет опкружен со негативни луѓе.


@zuma_zumaaa 🔁 Една ситница треба за да ти го преврти расположението.


@zuma_zumaaa 🔁 Ти тече паметот на другиот профил, собери си го.


@zuma_zumaaa 🔁 Еднаш сам себе се чекав, умрев чекајќи.


@zuma_zumaaa 🔁 За да се вработиш келнер, прво мора да имаш три годишно искуство како фотограф.


@zuma_zumaaa 🔁 Салата ✅
Мезе ✅
Кифли ✅
Антибиотик ✅
безалкохолна #НоваГодина


@zuma_zumaaa 🔁 Животот ми има прекрасна смисла за хумор.


@zuma_zumaaa 🔁Кај некои профили, се чувствувам како дома. Нема да ве пингам, ќе се препознаете. Многу ве сакам, останете еднакво оригинални и свои!


@zuma_zumaaa 🔁 Нова година е една обична вечер освен ако не си со посебна личност. Со посебна личност секоја вечер е посебна.


@zuma_zumaaa 🔁 Минута молк за годините заедно. Ете колку вреди.


@zuma_zumaaa 🔁 Луѓето не се менуват, само одвреме навреме ја играат својата улога за свои интереси и потреби.


@zuma_zumaaa 🔁 Има музика за душа. Не е за тебе, немаш душа.


@zuma_zumaaa 🔁 Не може да имаш многу луѓе околу тебе и сите да те сакаат.


@zuma_zumaaa 🔁 Избегавајте луѓе кои:
-Ве искористуваат
-Ве лажат
-Не ве почитуваат
Лажни пријатели не ви се потребни во вашиот живот.


@zuma_zumaaa 🔁 Денов ми стана МенталноПрекрасен.


@zuma_zumaaa 🔁 ВИП сакале да им честитаат нова година на своите корисници, им снемало мрежа...


@zuma_zumaaa 🔁Нaстинaт сум или у мaшки превoд:
ГOТOВOOOO, УМИРААААААМ, ДАЈТЕ МИ ТЕСТАМЕНТOТ ДА ГO НАПРАВАМ, ВИКНИ ГИ СИТЕ ДА СЕ ПOЗДРАВИМЕ!!!


@zuma_zumaaa 🔁 Некои луѓе не вреди ни да ги хејташ.


@zuma_zumaaa 🔁 Ми се скинaл џебoт, ми пaднaле вoлјaтa и oптимизмoт.


@zuma_zumaaa 🔁 "Ај исклучи го па уклучи го пак"

- решение за сите проблеми


@zuma_zumaaa 🔁 Во новата година влегов со исти грешки.


@zuma_zumaaa 🔁 Збунети чуства помеѓу желби и реалност!


@zuma_zumaaa 🔁 Затварам очи, си ја гушкам душата и заспивам. Добра ноќ.


@zuma_zumaaa 🔁 Годината е нова ама ние сме истите


@zuma_zumaaa 🔁 Сѐ што ми треба во животов се наоѓа на друг континент.


@zuma_zumaaa 🔁 Огромна е разликата помеѓу вистинско и изглумено смеење, затоа не се правете со сила среќни.


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна