Wolf

@wolf_forest_228 🔁 Има два типа на луѓе:


@Wolf_with_fox 🔁 прекрасеннн..


Wolf

@LolaTeen_Wolf 🔁 ОАОАОА Кейк


Wolf

@wolf_forest_228 🔁 Паѓаат тавани по градинки, ама важно се кради...


Wolf

@sugaryouknowme 🔁@wolf_forest_228 Еве еден германски 😄


Wolf

@wolf_forest_228 🔁 Вака беше шемата? Руска и кифлици?


Wolf

@wolf_forest_228 🔁Птица во близина на Мавровско Езеро


Wolf

@wolf_forest_228 🔁 @jovanatozija капаче му Клае на #ж 😄 @dimanovski


Wolf

@bad_DW_wolf 🔁 Трудности авиации


Wolf

@LolaTeen_Wolf 🔁 Революции, Карл.


@tramway_live 🔁Тбилиси, Грузия. / 10 сентября 1999 г. / Автор фото: Wilfried Wolf © / #ВремяНазад vk.cc


@Daniel_bw_Wolf 🔁Гм, а Костина бритва тупее Диминой. Простите, парни.


@TriGoltki_Vino 🔁@wolf_forest_228 Под точка еден, сомнително


@wolf_forest_228 🔁Постојат неколку вида на успешни луѓе во Македонија:
- Имаат завршено високо образование.
- Имаат наследено пари.
- Членови на партија.


@Wolf_Vl 🔁@hcadmiral 4:3 адмирал


@tramway_live 🔁Тбилиси, Грузия. / 10 сентября 1999 г. / Автор фото: Wilfried Wolf © / #ВремяНазад vk.cc


@atortevski 🔁@wolf_forest_228 @kapetan_taki Ретко кој со радост си заминал од дома.Не е се во платите.Квалитетот на животот ги натера да си отидат.


@wolf_forest_228 🔁Не е говедо па за да го товиш со трева #Преспав


@wolf_forest_228 🔁#Тетово најзaгаден град во СВЕТСКИ РАМКИ за 2016 година!
Ви благодариме #ВМРО! #Вечна #НеСеДише #RT #RT


@wolf_forest_228 🔁Ако Драган Вучиќ го водеше #ТвитерНагради „Сано“ сокови и „Моето брашно“ ќе доделуваше.


@jungle_dancer 🔁@wolf_forest_228 па не е тоа ич тајна хаха. Проблемот е што народот заборава, а тие ни перат мозок и уживаат привилегии.


@wolf_forest_228 🔁@jungle_dancer прееска ж ги напаѓаше сдсм оти немало да нуделе работни места... а да си го види тој криминалот па после да збори за другите


@glance_wolf 🔁ЕКА опубликовало цветные снимки места крушения Schiaparelli на Марсе


@glance_wolf 🔁 Lenovo: продан 1 млн смартфонов линейки Moto Z


@LolaTeen_Wolf 🔁11:58
Почти 12:00
План:
Уборка
Эээ,алгебра-геомптрия
Английский


@enginebluewater 🔁@wolf_forest_228 Таму е јасно наведено. Ама сепак и за другиве високи функции треба да има построги критериуми. :)


@wolf_forest_228 🔁@enginebluewater за претседател на држава е над 40


@wolf_forest_228 🔁Во Македонија ако се наоѓаше заливот Ла Плата, ќе се нарекуваше Ла Кредит.


@CrnorizecHrabri 🔁@mindplumber @wolf_forest_228 Другар, борбата е тешка ама ќе победиме ..


@wolf_forest_228 🔁@twitercegirl а ако експлодирал, ќе губеше часови :D


@wolf_forest_228 🔁 2 вида на луѓе во автобус:
1. Брајтнесот на екранот од тел.им е максимум
2. Се ѕверат у туѓи тел. ПОЗДРАВ ТЕТКЕ.


@glance_wolf 🔁NASA провело учения на случай столкновения с астероида с Землей


@wolf_forest_228 🔁 #умоевреме за да пратиме СМС, стискавме по три пати за една буква


@Wolf_with_fox 🔁@bluryway сложно канеш


@WOLF__OF__MOON 🔁@Asami40217573 канеш 😏


@mtb_bg 🔁Ейс Хейдън - Обикаляне с вълка
buff.ly


@wolf_forest_228 🔁 Според статистиката, досадните муви имаат пократок животен век.


@LOshGZE 🔁@thedjmkd Зрело изгледал на 9 години. @rikijazz1 @ADojranliev @wolf_forest_228


@wolf_forest_228 🔁Меѓу луѓето биди човек, а меѓу кучињата волк.


@wolf_forest_228 🔁@siljanstrkot @IceBucks7 така и со бомбите беше викаа дека се сечени, лепени и монтирани


@wolf_forest_228 🔁 Кој ќе изгуби на престојните избори во декември ?


@wolf_forest_228 🔁Како се викаш?
- Челзи
Е да бе Арсенал!


@siljanstrkot 🔁@vladpand @thedjmkd @ADojranliev @rikijazz1 @wolf_forest_228 Тие со книшка се без свидетелство,така и јас .Прво книшка па диплома.


@siljanstrkot 🔁@vladpand @thedjmkd @ADojranliev @rikijazz1 @wolf_forest_228 Кога ќе се видиме ние неважните?


@vladpand 🔁@thedjmkd @ADojranliev @rikijazz1 @wolf_forest_228 Бруки е монтажава.


@wolf_forest_228 🔁Два вида на луѓе:
1. Имаш ли полнач?
2. Имаш ли упаљач?


@Wolf_with_fox 🔁дружба twitter.com


@LolaTeen_Wolf 🔁Ахвщавхащ


@tramway_live 🔁Тбилиси, Грузия. / 11 сентября 1999 г. / Автор фото: Wilfried Wolf © / #ВремяНазад vk.cc


@snowgirly2 🔁@andrej081 @wolf_forest_228 @darkhour_seeker Еден печат да не се можело да се фалсификува....:)


@wolf_forest_228 🔁@darkhour_seeker „Човек кога тоне во кал и за сламка ќе се фати“ они тонат и се пробуваат да се придржуваат за монтираните сламки


@wolf_forest_228 🔁Во Македонија паметни, вредни, образувани луѓе седат дома, а неспособни идиоти од ВМРО и ДУИ седат у администрација #ЌеГласам #НикадВишеВМРО


@wolf_forest_228 🔁Немаме образовен систем. Има вработени ВМРОвци по школите кои немаат ни желба, ни знаење да образуваат млади луѓе. #ЌеГласам #НикадВишеВМРО


@wolf_forest_228 🔁 Дали гледате дебатни емисии на нашите телевизии?


@tramway_live 🔁Тбилиси, Грузия. / 10 сентября 1999 г. / Автор фото: Wilfried Wolf © / #ВремяНазад vk.cc


@wolf_forest_228 🔁Отвори им нов кафич на драчевчани и види колку ќе отидат во стариот.


@darkojovcevski1 🔁@Act_A__Fool @wolf_forest_228 или таму напред кај едното столче што е до шоферот


@darkojovcevski1 🔁@Act_A__Fool @wolf_forest_228 секој со своите маки


@wolf_forest_228 🔁 Ако не ти се исполни желбата време е да си замислиш друга.


@wolf_forest_228 🔁Почна сезоната кога лушпите од мандарините ги редиме на шпоретот.


@Cyber__Wolf 🔁 От количества сердечек - морда красивее не станет.


@tramway_live 🔁Тбилиси, Грузия. / 9 сентября 1999 г. / Автор фото: Wilfried Wolf © / #ВремяНазад vk.cc


@Wolf_with_fox 🔁химия ван лав twitter.com


@Wolf_with_fox 🔁дружба twitter.com


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна