@dimitarvasile 🔁Жалам што ќе се намалат патувањата до White House за некои граѓански активисти. You are grounded...😁😁😁😁twitter.com/ris_klitoris/s…


@JurukAndrej 🔁"This is a white house" ново РЕАЛНО А ШОУ ! .
Вакви се новите лица во политиката. Како Иванов, уште се навикнува на функцијата и кабинетот.


@Konzulka 🔁 Сега Трамп ќе направи Apprentice: White House, на министрите секоја недела ќе им дава по една задача и ќе брка по еден.


@RealPodochnjak 🔁 Сега Трамп ќе направи Apprentice: White House, на министрите секоја недела ќе им дава по една задача и ќе брка по еден.


@Cedalka 🔁 Сега Трамп ќе направи Apprentice: White House, на министрите секоја недела ќе им дава по една задача и ќе брка по еден.


@darkhour_seeker 🔁 Сега Трамп ќе направи Apprentice: White House, на министрите секоја недела ќе им дава по една задача и ќе брка по еден.


@ochenkrasivaya 🔁 Сега Трамп ќе направи Apprentice: White House, на министрите секоја недела ќе им дава по една задача и ќе брка по еден.


@sreknata 🔁 Сега Трамп ќе направи Apprentice: White House, на министрите секоја недела ќе им дава по една задача и ќе брка по еден.


@dominantna00 🔁 Сега Трамп ќе направи Apprentice: White House, на министрите секоја недела ќе им дава по една задача и ќе брка по еден.


@TheDirektorot 🔁Сега Трамп ќе направи Apprentice: White House, на министрите секоја недела ќе им дава по една задача и ќе брка по еден.


@antonio5791 🔁 Жалам што ќе се намалат патувањата до White House за некои граѓански активисти. You are grounded.


@Dedo_Mraz 🔁Жалам што ќе се намалат патувањата до White House за некои граѓански активисти. You are grounded...😁😁😁😁twitter.com/ris_klitoris/s…


@filippetrovski 🔁Жалам што ќе се намалат патувањата до White House за некои граѓански активисти. You are grounded...😁😁? twitter.com ?😁


@filippetrovski 🔁Жалам што ќе се намалат патувањата до White House за некои граѓански активисти. You are grounded. twitter.com


@filippetrovski 🔁 Жалам што ќе се намалат патувањата до White House за некои граѓански активисти. You are grounded.


@vladpand 🔁 Жалам што ќе се намалат патувањата до White House за некои граѓански активисти. You are grounded.


@mindinmotionmkd 🔁Жалам што ќе се намалат патувањата до White House за некои граѓански активисти. You are grounded.


@eureporter_mk 🔁#USElections: Трамп триумфира над Клинтон во Белата куќа - Републиканците Доналд Трамп го шокираше светот со по... ow.ly


@calinda_m 🔁Мелания в White House ще бие и Клеър Ъндърууд.
)какви глупости ми идват само...)


@simoivanov 🔁Тръмп е доста анти-естаблишмънт обаче - Гингрич, Джулиани, При(е)бус са все кандидати за кабинета му. nbcnews.com


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна