@parg0 🔁@kraft_mk Ова беше заканата на САД дека ќе ѝ врати на Русија за хакирањето? Со мрак врз west coast и малтене цела Европа? :))


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна