@pharmanewsmk 🔁Старите веруваат во сè, средовечните се сомневаат во сè, а младите знаат сè. – Оскар Валјд

#WednesdayWisdom... fb.me


@pharmanewsmk 🔁За да напредуваш треба да започнеш. – Агата Кристи

#WednesdayWisdom #quotes #pharmanews #motivation #begining... fb.me


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна