@Liceto_GD 🔁Во моментов пред Trump tower има вештерки кои изведуваат ритуал и "фрлаат "магија врз претседателотТрамп.настанот иде во живо на Daily mail


@FXS_Finance_BG 🔁Охраната на Trump Tower е струвала на Ню Йорк 24 млн. долара dukascopy.com


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна