@M_Jovanov 🔁Ауууу Трамп бара да се прави тест за дрога пред следниот дуел :-) :-) :-)
stern.de


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна