@Mcetmk 🔁Вредноста на фунтата на најниско нивно, незапаметено во последните 30 години. Британците пред предизвик да... fb.me


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна