@ViktoriPictures 🔁Happy #Thanksgiving! #Gratitude heals, be grateful!

Честит Ден на благодарността! Благодарността лекува, бъдете бла twitter.com годарни!


@judgeDred_ 🔁Ние си го поштуеме #Thanksgiving со децава: бараат по 200-тки, ја им давам, они на англиски ми викаат тенкс.
И така секој ден, празнично...


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна