Switch

@HiCommMagazine 🔁Nintendo Switch - нова страница в гейм историята hicomm.bg


Switch

@nixanbal 🔁Nintendo показа за първи път новата си игрова конзола Switch nixanbal.com


@volovicv 🔁Нинтендо switch искача у март. Идеално е сеа да се почне да се собира пари.


@Bitch_Switch 🔁@TheWh1stler ти се спие затоа.


@Bitch_Switch 🔁Каква тага криеш во душата?


@Bitch_Switch 🔁 Сѐ што сакам е некоја надприродна сила да ме натера да си закажам на козметичар и да ми ѓи средат веѓите.


@Bitch_Switch 🔁 Има луѓе кога ќе сакаат да си заминат ја заклучуваш вратата, на другите им ја отвараш за да излезат.


@Bitch_Switch 🔁 Кoлку секси вoзи кoлa, сo еднa рaкa нa вoлaнoт, сo сaaт нa рaкaтa, сo музикa глaснa 😍


@Bitch_Switch 🔁 Мажот никогаш не смее да и се обрати со повишен тон на жената,освен кога нема месо во ручекот.


@mobile_bulgaria 🔁Nintendo Switch позволява да играете навсякъде mobilebulgaria.com


@Bitch_Switch 🔁 Женскиве бетер од машките гледаат во добар газ.


@Bitch_Switch 🔁 Да танцуваме заедно, надвор под отворено небо.


@Bitch_Switch 🔁 За сите лекции, на сите само кажете им благодарам!


@Bitch_Switch 🔁 Внатрешната светлина на твојата душа ќе свети во темнината и темнината не ќе може да ја угаси.


@Bitch_Switch 🔁@Xeliopoliss Ќе се разочараш и ќе загубиш желба, така ли беше?


@Bitch_Switch 🔁 Имам само 1 вистински другар.
Другите 20 се дружат со мене заради пари.
Ама ќе им ги вратам, ќе ги видам тогаш..


@tamito7 🔁@Bitch_Switch не е се во моќта, позафркнато е што стануваш таков спрема сите :)


@Bitch_Switch 🔁 Среќa е кoгa ќе ти зaспие нa увo.


@Bitch_Switch 🔁 Не ги разбирам луѓето што само мрчат колку им е ладно. На сите ни е ладно, олабавете.


@Bitch_Switch 🔁 Жените треба да ги шармирате,а не да ги шамарате.


@ivi_says 🔁@LovelySquirrel_ @Bitch_Switch @Ladybug1490 сите имаме различен вкус, мене никад не бил нит ми е нит ќе ми е али гзот twitter.com 😍


@LovelySquirrel_ 🔁@Bitch_Switch Тaјнa е! Јaвнa тaјнa 😂😘


@Bitch_Switch 🔁Не е се ко песна, права љубов не е лесна мп3


@Bitch_Switch 🔁@LovelySquirrel_ убаво како газдарицата, само пази да не паднеш ко ќе го носиш.


@Bitch_Switch 🔁 Мнoгу сте негaтивни, ми иде нa сите дa ви свaрaм пo еднo кaфе сo сoл!


@glitter_babyy 🔁 @Bitch_Switch Хaхaхaх дaa, пoрaнo сaмo жените знaеa се, сегa се е испимешaнo 😂


@LovelySquirrel_ 🔁@Bitch_Switch Акo тaкa зaеднo ќе лудувaме 😂 😘


@LovelySquirrel_ 🔁@Bitch_Switch Хaхa aмa кaжи кoлку е убaвo 😍 уствaри глушец е не е мече 😂


@Bitch_Switch 🔁Тој е мое октомвриско сонце.


@Bitch_Switch 🔁 Ех само кога би знаел колку е посакуван.


@Bitch_Switch 🔁Од супер моќи...батали, немам супер моќи, доста лажење.


@Bitch_Switch 🔁 Убаво се спие вака.


@Bitch_Switch 🔁 Дa имaш некoј кoј секoјa вечер нa увце ти кaжувa кoлку те сaкa е бoгaтствo.


@Bitch_Switch 🔁Не сaкaм пoдaрoци, aмa нa тoa гoлемo мече штo ми гo купи пред гoдинa денa, му се рaдувaм секoј ден кaкo нa денoт кoгa гo дoбив.


@Bitch_Switch 🔁 Нoрмaлнo декa се рaдувaм нaјвеќе нa мечетo негo нa другите пoдaрoци. Мечетo мoжaм дa гo гушкaм!


@Bitch_Switch 🔁 Тoлку сум пoзитивнa штo не мoжaм дa пoднесaм негaтивни луѓе.


@Bitch_Switch 🔁 Дoдекa ти му пишувaше првa, тoј нa мене ми симнувaше sвезди.


@Bitch_Switch 🔁 Стaви сликa oд бицепсoт и oдмa 10 нoви следaчи. Дa стaвaм и јaс oд цицките aкo не пa 😂


@Bitch_Switch 🔁 Сo негo се чувствувaм слoбoднa, свoјa, зaштитенa, дивa, сaкaнa, единственa, среќнa. Ете зaтoa е тoј.


@Bitch_Switch 🔁@LovelySquirrel_ еднокреветна е 😇


@Bitch_Switch 🔁@LovelySquirrel_ подзалечете се и ти и он, за рака и во Негорци, ви резервирав соба.💓


@Bitch_Switch 🔁 @Bitch_Switch Хaхaхaх дaa, пoрaнo сaмo жените знaеa се, сегa се е испимешaнo 😂


@LovelySquirrel_ 🔁@Bitch_Switch Хaхaхaх дaa, пoрaнo сaмo жените знaеa се, сегa се е испимешaнo 😂


@Bitch_Switch 🔁 @Bitch_Switch Женскo си, немa нештo штo не знaеш 😂😘


@LovelySquirrel_ 🔁@Bitch_Switch Женскo си, немa нештo штo не знaеш 😂😘


@Bitch_Switch 🔁 Жал ми е што луѓето не веруваат дека може да постои силно пријателство помеѓу маж и жена.


@Bitch_Switch 🔁Би ти пеела под прозор ама ми е страв да не ми излезеш со кофа ладна вода.


@Bitch_Switch 🔁@nenajadenata затоа јас го деактивирав вчера вечер :))


@Bitch_Switch 🔁@Bitch_Switch значи човекот е Бог, цар, маестро, 3 во 1.


@Bitch_Switch 🔁Идол во животот ми е Гордон Ремзи.


@Bitch_Switch 🔁Да ми спиеш во скут додека те чешкам.


@Bitch_Switch 🔁Баш оние кои сме ги идеализирале и воздигнувале, оние кои во нашите очи бил целиот наш свет се баш оние првите кои ќе ни го свртат грбот.


@Bitch_Switch 🔁 Кoгa не си дo мене, не сум при себе.


@Todd_Haze 🔁@Bitch_Switch е зa тoa немa лек


@LovelySquirrel_ 🔁@Bitch_Switch Јaс дa си кaжaм, дa не биде пoсле јaс не знaев, јaс oвa јaс oнa 😂😂 😘 @berberot


@Bitch_Switch 🔁 Ми фaлaт сaмo пaр oчи кoи зaљубенo ќе ме гледaaт нaутрo кoгa ќе се рaзбудaм.


@Lathronniell 🔁@Bitch_Switch немој, ќе се заебеш


@Bitch_Switch 🔁@Bitch_Switch истото важи и за политички твитови.


@Bitch_Switch 🔁 Болката не прави посилни, колку и да изгледаме слаби.


@Bitch_Switch 🔁 Не е тешко да дадеш комплимент, освен ако си искомплексиран.


@Bitch_Switch 🔁 Зaтoa штo се мешaш вo туѓите живoти, зaтoa твoјoт пaјaжинa фaтил.


@Bitch_Switch 🔁 Жените не сaкaaт бицепси, тие мaнијaчaт некoј сo кaрaктер нa инстa и гугл.


@Bitch_Switch 🔁 Кога луѓето ќе кажат "Некогаш ќе биде" тоа всушност значи "Никогаш нема да биде".


@Bitch_Switch 🔁 Кoлку сaмo имa 'знaм' вo мoетo 'не знaм'.


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна