@RealPodochnjak 🔁@Shushmula точно нивниот Supreme Court ги има ингеренциите на врховен плус уставен кај нас. Во врска со наредбата ќе решава дали е уставна.


@RealPodochnjak 🔁@Shushmula Суд не издава визи ако не си знаел, а да не праам муабет што во Supreme Court конзервативците се мнозинство. 😂


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна