@Maci_White91 🔁Кога ќе се сопнеш несакајќи на улица, нека не ти биде срам од другите, само сети се како му беше на Steven Gerrard.


@LFCMacedonia 🔁Десна рака на Алекс Инглеторп не звучи лошо за почеток! fb.me


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна