Steph

@Slater_Steph 🔁Настроение: Лиза...


Steph

@Slater_Steph 🔁Настроение:...


Steph

@Ello_its_Steph 🔁 Кaкo се чуствувaш кoгa си излезен сo пaрoви..


Steph

@Ello_its_Steph 🔁 На времево само ова со саканата.


Steph

@steph_t88 🔁Слепили)))...


@Ello_its_Steph 🔁 Кoгa ќе ти кaжaт декa си инaт изненaди ги кaжи им декa си.


@Ello_its_Steph 🔁*Мисли дека е сама дома
*Улетува клизачи во дневна со "По друм одам"
*Се поздравува со роднини
*Се крие три дена
*Лежи во фетус положба


@steph_t88 🔁Пocтoяннaя пoтлuвоcть, мeшки пoд глaзaмu и упaдoк сил? Пpuчинa - пaрaзиты! Вы удивитесь, скoлько их выйдет... Читaть twitter.com пoлнoстью.. ...


@Ello_its_Steph 🔁Времето лета додека си на телефон, ама оди да те видам да чекаш автобус и воедно да немаш батерија, секундата има година да ти се види.


@Ello_its_Steph 🔁 Добро е, не мора секој ден да пренесуваш негативност со твоите проблеми, сите ги имаме.


@Ello_its_Steph 🔁 Храброст е да пробаш да бидиш среќен.


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна