@queermk 🔁Погледнете го урнебесниот скеч на „Saturday Night Live“ во кој Доналд Трамп се бакнува со ФБИ, Владимир Путин и ККК buff.ly


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна