Sanders

@NetPress_MK 🔁Сандерс е отворен за соработка со Трамп - #Македонија netpress.com.mk


Sanders

@KunUzNews 🔁Берни Сандерс Трампни мусулмонларни ранжитмасликка чақирди
kun.uz


@GerasimMKD 🔁Еве сиже на денешниот медиумски свет, според професионалци, а согласно тенденциите на милемиумците :))

educateinspirechange.org


@kenanoff 🔁Бърни е буквално в десетката за избора направен сега и изборът, който предстои nyti.ms


@iapostolov 🔁После левите медии се оплакват от фалшивите новини...
huffingtonpost.com


@PlusInfomk 🔁Берни Сандерс: Трамп е во право - Американците сакаат промена! plusinfo.mk


@olloh1 🔁Берни Сандерс Трампни мусулмонларни ранжитмасликка чақирди najot.info


@andreytcho 🔁@boarken абе ти гледал ли си The Larry Sanders Show? ако не си, мисля си изпуснал :)


@RadioMOF 🔁Берни Сандерс: Доналд Трамп го искористи гневот против естаблишментот fb.me


@PlusInfomk 🔁Сандерс е подоготвен да соработува со Трамп ако го подобри животот на работниците plusinfo.mk


@SitelTV 🔁Сандерс е подоготвен да соработува со Трамп fb.me


@kisha_sanders 🔁 @CoryxKenshin нαρρу вιятн∂αу🎂


@kisha_sanders 🔁@CoryxKenshin нαρρу вιятн∂αу🎂


@MKDmk 🔁Трамп ќе изгубеше ако противкандидат му беше Берни Сандерс | МКД.мк mkd.mk


@MaliotPrinz 🔁@starmarsovec еве убав украден опис на мкдонски. Точен 100% m.mkd.mk


@MKDmk 🔁Претседателските соништа на Хилари ги урнаа гласачите на Берни Сандерс | МКД.мк mkd.mk


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна