Raven

@_Lady_Raven_ 🔁Убаво е кога една ваква порака ќе те разбуди
#ДоброУтро


Raven

@paul_raven 🔁 Uberъ. Петроградъ.


Raven

@_Lady_Raven_ 🔁Иритирачки е да се разбудиш со главоболка, но тоа незначи дека денот нема да биде убав
#ДоброУтро


Raven

@_Lady_Raven_ 🔁Некои луѓе се небо...
Некои луѓе се цело соѕвездие...
#ДобраНоќ


Raven

@hot_content 🔁Raven Rikki [порно малолетка молодая ученица tinyurl.com #video


Raven

@_Lady_Raven_ 🔁Колку тоа тежи еден еден куфер изгубени сни?


Raven

@_Lady_Raven_ 🔁Убав е сонот и во прегратките на Месечината, посебно кога таа ти ги знае сите твои копнежи...
#ДобраНоќ


@_Lady_Raven_ 🔁Убаво е кога дома ти мириса на ванила ^_^


@_Lady_Raven_ 🔁Overwhelming. It's how love should feel like.
Да се давите во морето од емоции што сами сте го создале. Да викате доста, а да сакате уште.


@_Lady_Raven_ 🔁 Луѓето обично забележуваат како изгледаме. Само ретките ќе забележат како се чувствуваме.


@_Lady_Raven_ 🔁@podzemnavoda среќен роденден!!! Насмевки, радост и исполнети желби!!!


@BNT_2 🔁В Благоевград обсъждат правото на равен достъп до образование fb.me


@_Lady_Raven_ 🔁@siniot_angel сите желби нека ти се исполнат... среќен роденден!!!


@Valenta51 🔁Стипендиите за циганчета компенсирали липсата на равен старт fb.me


@echonari 🔁И ти една прекрасна моја душа Raven- ка :* twitter.com


@_Lady_Raven_ 🔁Биди ми...
Мирисот на пролетта...
Блесокот на летото...
Нежниот дождец на есента...
Волшебството на зимата...
Биди ми... ТИ...


@_Lady_Raven_ 🔁Има некои личности со кои неизмерно се гордееш... а ги има и тие кои ти ја издаваат довербата и сеуште продолжуваат да се прават невини...


@Galina94987475 🔁Стипендиите за циганчета компенсирали липсата на равен старт news.bg via @wmg_news


@Haskovo_NET 🔁Стипендиите за циганчета компенсирали липсата на равен старт ift.tt


@wmg_news 🔁Тези деца са се борили с бедност, предразсъдъци и социален натиск fb.me


@_Lady_Raven_ 🔁50 Нијaнси Небo сaмo еднa Синевинa
50 Нијaнси Бoлкa сaмo еднa Срцевинa
Зaви ме вo сивилaтa
Стaви ме вo oмaглинaтa
50 Нијaнси вo Сoнчевинaтatwitter.com/vaskokrajcevsk…


@_Lady_Raven_ 🔁@angjametal само убавини, насмевки и среќа... сите желби исполнети!!! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!


@Novini1 🔁#Политика Борисов се разсърди заради "Яневагейт", посочи Прокопиев като равен на Пеевски actualno.com


@_Lady_Raven_ 🔁 Еднаш мој, цел живот туѓ.


@_Lady_Raven_ 🔁Лесно е со сонот, тешко е кога реалноста ќе го згасне...


@_Lady_Raven_ 🔁Ги имаше и тие ноќи кога со погледот душите се љубеа...


@ZeusNoDamnZeus 🔁@Black__Raven_ сложна


@Nad_Raven 🔁@LenaGeneral приключалово. вестерн+кибернетика.


@DesnoSmetalo 🔁@_Lady_Raven_ такви се цела денeшна младина за жал...


@DesnoSmetalo 🔁@_Lady_Raven_ Aх тој еден ден


@_Lady_Raven_ 🔁@DesnoSmetalo ако си злобен.. можеби...


@kkisssaaa 🔁@raven_lehnsherr си си си


@_Lady_Raven_ 🔁@zmejodrom ти посакувам неизмерна среќа кога ќе се случи вистинската ;)


@_Lady_Raven_ 🔁“- Не грижи се има и други риби во морето
- Да точно... но таа беше моето море...“


@_Lady_Raven_ 🔁@Kirca1000 но сите три се случуваат


@Kirca1000 🔁@_Lady_Raven_ На првата ќе се спонеш, а другите две ќе те турнат.


@_Lady_Raven_ 🔁@evilblonddemon ова ми е прв пат во живот на сопствените очи да не им верувам... три пати читав мислев дека јас погрешно читам, јбг :)))


@_Lady_Raven_ 🔁@evilblonddemon изгледа се сериозни :)))


@_Lady_Raven_ 🔁Како беше она:
Во животот се случуваат три видови на љубов
- Прва...
- Невозможна...
- Вистинска...


@White_Raven_RP 🔁9/10 / КЗС / / ИЗИ


@_Lady_Raven_ 🔁Кафе-куваркава на работа одвреме навреме поминува и само вика "то...то...то..."
Сериозно незнам дали да се смеам или да плачам


@_Lady_Raven_ 🔁 Брчките значат дека сте се смееле, белата коса дека сте се грижеле, а лузните дека сте живееле....


@White_Raven_RP 🔁4/5 / ТВС / Изи просто


@_Lady_Raven_ 🔁#ОнаКога си расположен да делиш прегратки


@_Lady_Raven_ 🔁Не ти реков ништо... а во глувоста на ноќтта ти кажав се'...


@_Lady_Raven_ 🔁Ех, тој прекрасен занес на нашата ноќ...


@_Lady_Raven_ 🔁 И синоќа те сонував, и утрово те немам..


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна