@vladokrstevski 🔁Велес #Македонија и Севница #Словенија ... Тоа се тие Американски градови во Европа.
#МалкуПознатиФакти
#PresidentTrump


@Igor_Petrenko 🔁С детства за Трампа #trump #presidenttrump


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна