@hasawatermark 🔁На ФБ има апликација „What Does President Donald Trump Say About You?“... не кликам, ќе каже колку пари Сорос ми дал за протестите :)


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна