@Ki_ML1117 🔁@Xeliopoliss епа у power plan ќе си ставеш на 5% да иде у мод на хибеρнација и готово κога ќе го уκлучеш па ќе си стое се κаκо шо е било


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна