@KMahoski 🔁Peter Thiel е цар.. Единствен чоек од Silicon Valley кој имат политички/филозофски ставови шо ги почитувам.

businessinsider.com


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна