@Ne_se_bricham 🔁@Ljube_A
Уште од мал навива за Lakers,
а од кога почна да прати амерички фудбал,
почна да навива и за Packers.


@Ne_se_bricham 🔁 Фичо @Ne_se_bricham за Packers
душа дава
секогаш сака
да победат
Packers


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна