@pretty_tabby @sin_optic слоган клуба Инфинити

@Optic_girl RT @pikabu00: Луѓе кои упорно се жалат дека ги боли глава, ама не пијат апче дека не било здраво, или таканаречени тешки давежи.

@Optic_girl RT @momichkata__: Κараκтер e луκсуз што неκои луѓе ниκогаш нема да го имаат..

@Optic_girl RT @tamito7: Долга е ноќта, треба да се смисли утре што благо да се јаде.

@Optic_girl RT @tamito7: Има денови кога ич не ми се прави муабет.

@Optic_girl RT @5ar6ar: Ова фб знае кои сме осамени па ни вика good evening, или кај сите е така?

@Optic_girl RT @GretaOdTreta: Со некои луѓе сакам да одржувам рамнотежа, со некои само растојание!

@Optic_girl RT @MaliotPrinz: На падините на Баба Планина забележано крдо слонови. #вестиодмакедонија

@Apokalipt0 @Optic_girl епа чинам те видов петокот :D низ гужвата од "моминската" :D

@Optic_girl @Apokalipt0 цел викенд ми е хаос, петокот на персиди бев. После опоравување малку за крај имаше 😊

@Optic_girl @Golem_Ajvan полека но сигурно умирам..

@Golem_Ajvan @Optic_girl не се они за у установа туку тие шо слушаат. Куку Леле само си ја работат нивната работа.

05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна