@Stefan_Tod 🔁Цел тим на Northampton вреди колку 2 дена плата на Rooney, буши ги, нека сфатат дека со парите можат само гз да си избришат


@Ckembar325 🔁овие навивачите на #ManUtd се испосерат од радост Northampton ќе го победат! Браво за успехот!

05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна