Nikki

@Nikki_e_1 🔁 ВМРО #Lovestory !


@Nikki_e_1 🔁#ТвитерНагради се ближат к*рови и пи*ки ќе се лижат


@Nikki_e_1 🔁Биди позитивен/на, се разбира не хив


@Xeliopoliss 🔁@Nikki_e_1 искрено да, се понашаат ко пичка да имаат...


@Xeliopoliss 🔁@Nikki_e_1 не се овие такви :/


@Nikki_e_1 🔁Што излегува кога ќе спарите мачка и магаре?
И излегуваат очите на мачката
#ИЈасЗнамВиц


@Nikki_e_1 🔁Преспивање на ваков ден, друго решение нема


@Nikki_e_1 🔁 Добра цицка и на широка блуза се познава.


@Nikki_e_1 🔁Си го истурив кафето по цел кревет


@toodup 🔁@Nikki_e_1 тоа им е работа, твое е дали ќе се замараш или нема.... хе хе


@Nikki_e_1 🔁 Просечен македонски ноќен клуб:

Малолетни шмизли и неженети 30 годишни сељаци.


@enginebluewater 🔁@Nikki_e_1 Да видат демек колку кандидатот е мотивиран да работи за нив. :)


@Nikki_e_1 🔁Ми се е*е


@Nikki_e_1 🔁Зошто им е мотивациско писмо на работодавачите, да се мотивираат и да ве вработат
#НемаСмисла


@Nikki_e_1 🔁На тренерки чанта, браво мури ти си идната мис Фешн


@Nikki_e_1 🔁 Минутиве додека се зготви вечерата ми се чинат како саати.


@Nikki_e_1 🔁@umnobolen и јас истото, конкретно си го сака и си се ебе на страна.....го заеба ептен дечкото


@Nikki_e_1 🔁Прееска те видов, секси беше


@Nikki_e_1 🔁и времево е на пмс


@kralicanaromite 🔁@Nikki_e_1 Културна сум барем 😞


@Nikki_e_1 🔁@nenajadenata Има дрескод мажте по костум и лаковани чевли, жените со сукничина/корсети и штили....и сите напиени :)))


@Nikki_e_1 🔁@Delux_if Нека ти е Честит Митро :)))


@Nikki_e_1 🔁Ви се обраќа алкохолот од мене


@Nikki_e_1 🔁 Буквално кој стигна напиша книга.


@_Nikki_Hit_ 🔁 "Бай-бай, ауф видерзеен, чао, до свидания." (с) Рихард Круспе


@Nikki_e_1 🔁Почнавте да замарате со #твитернагради


@Nikki_e_1 🔁@jovanatozija Точно, ова е за грев и +++++++


@Nikki_e_1 🔁Небитна си како селфи на тл


@kralicanaromite 🔁@Nikki_e_1 @Vlatko_Werder еве на пат сум 😅


@Nikki_e_1 🔁Нели си руска и кифли


@Nikki_e_1 🔁Благодарност до тие што ме отследуваат


@Nikki_e_1 🔁Кога бев мал ороспиите само се дупеа, а не сеа само се сликаат за на инста


@TojSoMuzikata 🔁@Karfiolka Ти се елегантно пополнета, не си во овие. :) @Nikki_e_1


@Karfiolka 🔁@Nikki_e_1 ќе ослабем и ја еден ден! ќе видите тогаш... :(


@chivija_np 🔁@Nikki_e_1 Секоја сака да проба Чужди 😝


@Nikki_e_1 🔁@meccec @sreknata абе може и сама да си кулираш


@Nikki_e_1 🔁@abeLejdibe ете сакаш да умрам неухранет :(((


@Nikki_e_1 🔁Денес е Светскиот ден на пижамите и се носат пижами цел ден.


@Nikki_e_1 🔁@_mimkaa_ епа само спиете и на крај не ви се спие


@Nikki_e_1 🔁 Кaкo шo мoже дa те зaпaли 58 ° дoмaшнa кoмoвa ,не мoже ниеднa женскa


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна