@Stefan_Tod 🔁По се изгледа Mourinho најголемото засилување на Man Utd го донесе пред 2 години кога го продаде од Chelsea Juan Mata


@PMG_Recordings 🔁 theguardian.com порано бевне ние, сеасте вие несреча


@schteck 🔁 Mourinho полека на сигурно го консолидира тимот, веќе 2 натпревари не знаат за пораз


@Stefan_Tod 🔁Mourinho полека на сигурно го консолидира тимот, веќе 2 натпревари не знаат за пораз


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна