@Stefan_Tod 🔁Man City со слична формација како Лино Червар...без голман


@Stefan_Tod 🔁На моменти со играта без голман делуваме како Man City #Макракомет


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна