Lloris

@xnewscomua 🔁Юго ЛЛОРИС: "Погба ответил всем критикам" - x-news.com.ua


@Stefan_Tod 🔁Мислам дека еден од најпотценетите голмани во EPL е Hugo Lloris, денеска имаше 6 пати подобри интервенции од De Gea никој не го спомнува


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна