@dete_od_beton 🔁 Во новата преработка на Lion King, Симба се приклучува на Black Lives Matter движењето.


@NoLuckMakedonec 🔁Во новата преработка на Lion King, Симба се приклучува на Black Lives Matter движењето.


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна