Las Palmas

@ekipa_mk 🔁Лас Палмас е на третото место, а тренерот смета дека тоа не е заслужено?! - ekipa.mk


Las Palmas

@ekipa_mk 🔁Второ реми во низа за „кралевите“, Лас Палмас спаси бод во финишот - ekipa.mk


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна