Kraft

@kraft_mk 🔁 Първо в България. Еликтрическа Дачия и Ауди


KraftKraft

@Cranberry_73 🔁 Проект: производство kraft-пакетов..


Kraft

@kraft_mk 🔁За мандатарските работи.


Kraft

@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Да.
Претседателот Иванов го предаде мандатот за формирање влада.
- На Ѓорге.


Kraft

@kraft_mk 🔁@therealpsmst
Прости за "упад".

Извор: @peter_vanhoutte
vistinomer.mk


@kraft_mk 🔁Настан кој заслужува внимание.

„Поглед во недоглед“.
- Изложба на астрофотографии од @AstroSkopje .

ФБ настан f twitter.com acebook.com/events/1873025…


@kraft_mk 🔁Низ 'дипломатски-извори-на-Либертас-за-кредибилен-извор-и-дедо-на-Ѓорчев'.

- Погреба цел криминален, документиран модел за лобирање на ВМРО


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Минатата вулгаризација на темава што конечно се затвора, но и идната (види ТМРО, платформи, ОМД, Блажевска) е нашата, неприрода.


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Османи (ДУИ), долго време се труди, да ја долови вистината.
ВМРО за заклучоците, се согласил 2015та. СДСМ twitter.com се приклучи, 2016та.


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Студијата, воедно e документ со заклучоци, за имплементација.
- Цел: 'Закрпа за недореченостите од ОРД'.
twitter.com


@kraft_mk 🔁Авторите на Саут Парк: „Сатирата стана реалност“ | Off off.net.mk


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
* Произлезена нишка.
"За регионов,'стејтдепартментски намери'.

- @StateDept: US Wants to see MК in Euro- twitter.com ­Atlantic Family.


@kraft_mk 🔁^_^

Ахмети:
- 'За излез од кризата потребна е поширока ""дебата"" меѓу ВМРО и СДСМ'.


@prokaznik7 🔁@kraft_mk @azder @therealpsmst @peter_vanhoutte ОК, знаеме дека тоа нема шанси.


@kraft_mk 🔁@therealpsmst @peter_vanhoutte
- Неписменост. Или личен бенефит.


@kraft_mk 🔁Мило Јанополис е 'alt-right' провокатор од класа на Стив Банон.

Трамп 'реагира', откако низ протест му беше спречен twitter.com , говор.
- На Беркли.twitter.com/realDonaldTrum…


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
'Реално шоу', по сите стандарди.
edition.cnn.com


@kraft_mk 🔁Сите 'папки', во актовка на Орбан.
- Денеска има средба со Путин.
twitter.com


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Нишкава ќе продолжи.
- Во Март.
twitter.com


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Не е 'swiftly' но @JHahnEU пристига при @AmbassadorEU во Скопје.

- Следната седмица.


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Не е 'swiftly' но @JHahnEU пристига при @AmbassadorEU во Скопје.

- Следната седмица.


@mindplumber 🔁 .@kraft_mk
Време е, за оваа 'нишка'.
- Повторно на виделина.
twitter.com


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Време е, за оваа 'нишка'.
- Повторно на виделина.
twitter.com


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Не е нова вест, но @GuyVerhofstadt потврди.

- Трамп го назначи @Nigel_Farage , за 'негов' портпарол, во Европскиот Парламент.


@azder 🔁@kraft_mk @moondowner со трумпаријата, можиш комотно да почниш да си преведуваш стари твитови, сѐ ќе им изгледа свежо #новипазари


@Janakija 🔁.@kraft_mk
(Како да го срочам твитов - дел втори)

- 'Зеленото движење е најголемата закана за слободата'.
theguardian.com/environment/20…


@IDSCS_Skopje 🔁.@kraft_mk
(Како да го срочам твитов - дел втори)

- 'Зеленото движење е најголемата закана за слободата'.
theguardian.com/environment/20…


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
(Како да го срочам твитов - дел втори)

- 'Зеленото движење е најголемата закана за слободата'.
theguardian.com


@seirdotmk 🔁.@kraft_mk
* Села (АзА) во обид да ја минира математиката на Заев.

Ниво достигнато. Националистички популизам.
- Отклучено.


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
* Села (АзА) во обид да ја минира математиката на Заев.

Ниво достигнато. Националистички популизам.
- О twitter.com тклучено.


@kraft_mk 🔁Диктатура на тролетеријатот | Off off.net.mk


@kraft_mk 🔁Можеби е во ред, да излезете од "атмосферата".
- Мислам, не доликува. twitter.com


@dimitarcho 🔁@kraft_mk убав избор на зборови. Али, еве уште наши луѓе гризаат на вакви платени "кромиди" (pr. @MetodijaKoloski)


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Истерувач на сите "духови на уставот".


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Квалитет на устав се мери при криза,
-Низ неможност за "желбени толкувања".

Неозбилни се заканите.
- Моќта e политичка. Тоа е.


@gorangajduk 🔁@kraft_mk слично како кога Катица Јанева му викаше на чуварот "Отвори! Отвори!"


@cane_be 🔁@kraft_mk значи дека си дете на место :)


@IMenkinoski 🔁@kraft_mk самиот @SPendarovski на повеќе пати истакна дека претседателската функција му е единствен предизвик.Не знам зашо уште иде муабетов


@kraft_mk 🔁Опасни, толковни 'теории' кои потсетуваат на 'теоретизирачката' пракса на ДПМНЕ.

* виа @apostolov80
prizma.mk


@vladanovic 🔁@kraft_mk руски хакери гарант


@Dzilit 🔁@kraft_mk кутриoт, не знaе декa всушнoст јa губaт биткaтa.
Вoјнaтa прoдoлжувa.


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Твитов од синоќа. Исцртува нишка.
twitter.com


@kraft_mk 🔁@JakovFendu тоа се комедии.


@JakovFendu 🔁@kraft_mk по твитер и медиуми со прифатен јазик, мвр, собрание...?


@kraft_mk 🔁@JakovFendu реално.


@kraft_mk 🔁@evrosimoski
И трае. Од сериозни извори.


@a8H0RmAl 🔁@azder @kraft_mk Во право си. Разни цивилизации, со тоа и различни пристапи кон... да речеме здравствена заштита.

youtu.be


@kraft_steff 🔁 -Ако животот ти даде лимони..
ЖИВОТОТ НЕ ТИ ДАВА ЛИМОНИ ОК?


@kraft_steff 🔁Кога се сликате голи и им ги праќате сликите на сегашните дечковци, размислувате дека еден ден ќе бидете мајки и ќе имате деца?


@azder 🔁@kraft_mk @a8H0RmAl @TheEconomist чекај малку, што е антицивичизациски? сѐ шо не е западно? нема само една цивилизација, па и да ретардираат


@kraft_mk 🔁Нишка.
- За идентитетските работи. twitter.com


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Висенте Фокс Кесада
* Екс претседателот на Мексико.
twitter.com


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
За санкциите се говорело. Контекст, - 'итно укинување'.
* Вчера не беа укинати, поради горе истакнатото.
twitter.com en.kremlin.ru/events/preside…


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
- Присуството на КФОР на Косово (Бондстил) е критично за безбедноста и мирот во регионот.
- Намалување на воено присуство, нема.


@kraft_mk 🔁Генерал Џемс Матис, е нов шеф на Пентагон.
Низ Koсoвo, за регионот и политиките планирани.
- За "Бонд-Стиловските" р twitter.com аботи.
*via @vloracitaku


@dibekot 🔁@Janakija @kraft_mk зaбелешкaтa беше oд чистo техничкa прирoдa. Инaче, чим пoстoјaт 20+ гoдини, знaчи знaaт штo прaвaт Мaмa Миa


@dibekot 🔁@Janakija @kraft_mk Дa, и дoбри се, aмa зa дa кaжеш нaјдoбри - требa сите дa ги прoбaш, и тoa вo кус рoк и сo истa глaднoст :)


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна