@viktork070 🔁"#IoT ќе биде добар за целото човештво" – @DaveTheFuturist поранешен „главен футурист“ на @Cisco
f twitter.com ool.com/investing/2016…


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна