@Loshiot_Hugo 🔁 Голем народен митинг на #ВМРО-ДПМНЕ


Hugo

@Loshiot_Hugo 🔁 Нашата програма е готова и таа е најобемната програма досега vmro-dpmne.org.mk
#ВМРО


@Stefan_Tod 🔁Мислам дека еден од најпотценетите голмани во EPL е Hugo Lloris, денеска имаше 6 пати подобри интервенции од De Gea никој не го спомнува


@Loshiot_Hugo 🔁 Доволно е да го видете instagram профилот од ќерката на #зз за да сватите во каков режим и диктатура живееме... #ПРОВЕРЕТЕ


@voennaistoria 🔁Столично Тъмно: От времето когато клиентите ни носеха Hugo Boss fb.me


@Loshiot_Hugo 🔁 Силно светнал ден, ете го и #сонцето и тоа искочи за #ВМРО


@Loshiot_Hugo 🔁 И вие од сендивичари губите. Ете толку сте слаби. twitter.com


@Loshiot_Hugo 🔁 Бодигардот на Заев тепал и малтретирал деца во дискотека, Спасовски крие fb.me


@Loshiot_Hugo 🔁 Со грант од УСАИД ќе се набават слободоумни граѓани кои ќе го заменат режимскиот народ


@batekiko 🔁@Loshiot_Hugo fuck off а може и shut up ... зависи до реченицата


@Loshiot_Hugo 🔁@batekiko како е запршка на англиски?


@Loshiot_Hugo 🔁 Доаѓаме! Во Недела, во Спортски Центар Борис Трајковски во 15 часот!
Народот доаѓа по своето!


@Loshiot_Hugo 🔁Имав прочитано коментар за ќерката на Ката као убава на мајка. Или дебилот го има во бомбите или сака дебели неписмени луѓе.


@Loshiot_Hugo 🔁Едини луѓе кои фалеа во првите редови на маршот на @Zoran_Zaev беа неговите ангели со скршени крилја од @S_J_O_


@Loshiot_Hugo 🔁Брутален сум у твитови ко политиката на @Zoran_Zaev кон Македонците!


@Loshiot_Hugo 🔁Репер на ќерката на @Zoran_Zaev е @skunovska


@Loshiot_Hugo 🔁Твитерот ми постои за да го замарам @Zoran_Zaev и да му се смеам после избори.


@Loshiot_Hugo 🔁Во програмата на @SDSMakedonija Заев ветува дека ќе изгради пат од Муртино до Идризово и ќе ги подобри условите во затворот.


@LFCMacedonia 🔁Клубот склучи нов спонзорски договор со Hugo Boss. Момците се уште не мора да се грижат за својот стил и изглед. :) fb.me


@Loshiot_Hugo 🔁Се забранува на сите слободоумни граѓани да гледаат Национална Географија сѐ додека каналот не се преименува во Граѓанска Географија


@Loshiot_Hugo 🔁 Од #прашањаштомемачат:
Колкава е дневницата за денешниот #марш на #платеничкатареволуција и @SDSMakedonija?


@Loshiot_Hugo 🔁Ама да не се чудиме што сега маршираат со албанци и шарени во 45та идните УДБА-ши си ги предадоа и ги судеа своите водачи Ченто, Брашнаров..


@Loshiot_Hugo 🔁 Што го спречува Заев да даде просечна плата во неговите фирми?


@Loshiot_Hugo 🔁Претпоставувам дека и денес, како и секогаш, митингот на СДСМ ќе биде граѓански и непартиски и на него ќе присуствуваат 45 милијарди луѓе


@Loshiot_Hugo 🔁$Д$М в€тува д€ка ако поб€ди ќ€ отвори во $€кој град м€нувачница на ВИЦ€' ТО


@Loshiot_Hugo 🔁@Effo12 Може да им го дадам по еднаш. Културно.


@Loshiot_Hugo 🔁Ај да се смееме на сите глупачи кои навиваат за Хилари а притоа да ги гледаме сликите на државите кои ги бомбардираше и броиме жртвите.


@Loshiot_Hugo 🔁Барам женска за озбилно. Да си одиме заедно по митинзи.


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна