@notsoplavusa 🔁Можеа Penguin и Nygma да се залапаа прво па после да се мразат како и секој нормален пар мислам. #Gotham


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна