@krofnara_hrom 🔁Исто така за роденден сакам некој да ми поклони маичка со мој пресмешен твит во врска со Golden State Warriors blew 3-1 lead in the Finals


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна