@Dedo_Mraz 🔁Тоа што за Американците е "Small Town" за Македонецот е село а жителите селани.
Затоа не ве бива. abcnews.go.com/Politics/tiny-…


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна