Garfield

@Garfield_Bad_ 🔁 мой братан сквидвард, 24 на 7 — сквидвард!


@Garfield__76 🔁 Ве исвестуваме дека пресот кој беше закажан денес во 11:00 часот се поместува во 12:00 часот. #СЈО


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна