@icevlice1 🔁@Gemini_thinker толку пресврти не се случуваат ни во Game of Thrones колку во Македонија :)


@chokoholicharka 🔁ко ќе ми текни дека имав коса колку на Cersei од Game of Thrones ми иди да си го извам the pineal gland и да си го каснам


@Kajgana 🔁Како звучи насловната нумера од Game of Thrones кога ја изведуваат 2 Cellos? tinyurl.com


@rpurop 🔁намерих мацката на @muiiio . каква е наградата
static1.businessinsider.com


@xotspot 🔁Видео на деня: Планината от Game of Thrones хвърля перални машини: Хафтор Бьорнсон… goo.gl goo.gl/fb/b5iG1Z


@MKPortali 🔁Како навистина треба да изгледаат ликовите во „Game of Thrones“? dlvr.it


@Kajgana 🔁Како навистина треба да изгледаат ликовите во „Game of Thrones“? tinyurl.com


@dzhigov 🔁Отворих прозореца и видях как онея от Game of thrones влизат в стаята..💀


@patriciau_57 🔁Игра престолов (роман) A Game of Thrones Автор: Джордж...


@ChavarriaWilhel 🔁Игра престолов (роман) A Game of Thrones Автор: Джордж...


@RadioMkcom 🔁„Ту челос“ го најавуваат новиот албум со „Game of Thrones“ fb.me


@RadioMkcom 🔁„Ту челос“ го најавуваат новиот албум со „Game of Thrones“ fb.me


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна